Bandırmaspor'da görev bölümü yapıldı

Bandırmaspor

Mehmet Kılkışlı Başkanlığında yönetime gelen Spor Toto 2.Lig takımlarından Bandırmaspor yönetim kurulu görev bölümü yaptı.


24 Haziranda Genel Kurulunu yapan ve Mehmet Kılkışlı Başkanlığında yönetime gelen Spor Toto 2.Lig takımlarından Bandırmaspor yönetim kurulu görev bölümü yaptı.

Basın sözcüsü Can Gülmezgil’in AA muhabirine verdiği bilgiye göre As Başkanlıklara, Yaşar Bekdemir, Ahmet Edin, Metin Yalçınkaya,  ve Ozan Onur, 2. Başkanlıklara Can Gülmezgil, Hüseyin Baş, Bahadır Çolak, ve Talip Yıldız, Futbol Şube Sorumluluklarına : Yaşar Bekdemir, Ahmet Edin, Mehmet Özbek, ve Can Gülmezgil,, Proje ve yatırımlar Sorumluluklarına: Metin Yalçınkaya, Ozan Onur, Hüseyin Baş ve Tolga Tosun, Mali İşler Sorumluluklarına: Ahmet Edin, Bahadır Çolak, Mali Kaynaklar Sorumluluklarına Talip Yıldız, Ozan Onur, Can Gülmezgil ve Ünsal Yamaner, Basın Sözcülüğüne Can Gülmezgil, Alt Yapı ve Tesisler Sorumluluklarına Ertunç İşbay, Mehmet Özbek, Hukuk İşlerine Tolga Tosun, Muhasipliğe : Mehmet Özbek,  Veznedarlığa: Ünsal Yamaner, Taraftarlar Sorumluluğuna Uğur Maral, seçildiler.

Transfer Komitesi ise şu isimlerden oluştu: Yaşar Bekdemir, Ahmet Edin, Can Gülmezgil, Mehmet Özbek, Talip Yıldız ve Ozan Onur.

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Can Gülmezgil , Mehmet Kılkışlı yönetimindeki bordo beyazlı kulübün öncelikli hedefinin Teknik Direktör konusunu Çarşamba gününe kadar çözmek olduğuna dikkati çekerek. ‘’ Hocanın gelmesi ile birlikte transfer çalışmalarına başlayacağız’’ dedi.

 

 

 

 

 



trübin
29.06.2013 20:33:50
SELAMLAR. YENİ YÖNETİM HAYIRLI OLSUN, ARTIK BANDIRMASPOR KILKIŞLI DEREBEYLİĞİ BİTTİ, DEMOKRASİ GELDİ. ÇÜNKÜ DAHA ÖNCEKİ YÖNETİMLERDE MALESEF KARARLARI 3-4 KİŞİ ALIYORDU, ŞİMDİ YÖNETİM KURULUNDA DAHA AKTİF İNSANLAR GELDİ. ŞİMDİ DAHA SON 2-3 YILDIR OLAN BAŞARISIZLIKLARIN SEBEBİ KILKIŞLI VE 3-4 KİŞİYE KALIYORDU ŞİMDİ BUNDAN SONRA OLUŞACAK BAŞARISIZLIKLAR TÜM YÖNETİM KURULUNA KALACAKTIR.

BANDIRMAM
30.06.2013 13:06:05
MİLLET TRANSFERİ BİTİRDİ BİZ ÇOK GEÇ KALIYORUZ HOCAYI ÇÖZÜN GELSİN TARNMSFERLER . ADYLAR VARMIŞ 6 TANE HÜSEYİN YENİKAN AHMET YILDIRIM SONER TOLUNGÜÇ ŞABAN YILDIRIM BAHRİ KAYA

BANDIRMAM
1.07.2013 04:09:58
yönetim uyuma sezon açılacak hala toplantı yapıyorsunuz .. transferler bitti siz hala işin gırgıorındasınız ..

mehmet ali
1.07.2013 06:11:42
yeni hoca adayları BAHRİ KAYA SONER TOLUGÜÇ AHMET YILDIRIM HÜSEYİN YENİKAN COŞKUN DEMİRBAKAN LEVENT DEVRİM BAŞKAN MEVCUT ADAYLARDAN BANDIRMAYA EN UYACAK ADAMI SEÇEÇEKMİŞ

mehmet ali
2.07.2013 12:21:16
bence bu takımı bir tek hüseyin yenikan şampiyon yapar gerisi boş traş yönetim artık hata yapma tarnsferleri kimin yaptığı belli artık oynatmayın bandırmasporla transferde tık yok gç kalmayın

kronik
3.07.2013 15:58:52
yönetim en doğru kararı hüseyin yenikanı göreve getirmekle yapar getirilen hocaları acaba çokmu aradıkta getirdik ne yaptılar ne verdiler ertekin dışında hangi hoca bizi umutlandırdı kısır döngüye girdik artık yeni bir kan lazım oda hüseyin yenikan

  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı